top of page

OM

Randberg Kiropraktikk
kiropraktor Hanne Emmerhoff

Hanne 

Emmerhoff

 

Hanne jobber som kiropraktor og daglig leder/ eier av Randaberg Kiropraktikk. 

Hanne har en master i kiropraktikk fra Anglo European College of Chiropractic (AECC) i Bournemouth i England. Etter fullført studie dro hun til Hamar hvor hun hadde sitt turnusår. Hun jobbet deretter noen år i klinikk på Forus. I 2018 bestemte  hun  seg for å følge drømmen om å starte egen klinikk.  2. juli 2018 åpnet hun Randaberg Kiropraktikk. 

 

Som kiropraktor er Hanne autorisert helsepersonell og primærkontakt i helsevesenet. Hanne jobber med alt av muskel- og skjelettproblematikk hos alle aldersgrupper, kvinner og menn. Hun kan henvise til bildediagnostikk eller spesialist, og sykemelde ved behov. Hun er opptatt av å holde seg faglig oppdatert til enhver tid. 

 

Hun har etterutdanning i flere behandlingsmodaliteter (inkl dry needling/IMS) og kvinnehelse. Hun skrev masteroppgave om korsryggsmerter i landeveissykling og har etter studie fortsatt å spesialisert seg på korsryggsmerter. I tillegg til erfaring i klinikk, har hun også mange års erfaring som gruppetreningsinstruktør, personlig trener og foredragsholder. 

bottom of page